Wie zijn wij?

Hoi, wij zijn Marc en Gila Dusomos, samen met onze 3 kinderen zijn wij in 2009 op het mooiste plekje van de gemeente Loon op Zand komen wonen, het “eerste stroatje”.
Vroeger een verguisd stukje Kaatsheuvel maar sinds de laatste decennia één van de mooiste straten van het dorp.

Beide hadden wij een actief verleden met paarden, dus het leek ons heerlijk om de paarden aan huis te kunnen stallen, wat we ook gerealiseerd hebben.
Via een enkele buiten stal met een modderpoel als rijbak, ontwikkelde het zich langzaam tot een leuke 2 stallen, met binnen poetsplaats met warm en koud water, en een heuse 20 x 40 rijbak, met een top bodem.

Echter eind 2018, begin 2019 werd het ons duidelijk dat de hobby paarden aan huis, ons meer energie kostte dan dat het ons opleverde.
We hebben toen het besluit genomen om de paarden niet meer thuis te stallen, en voor het best flinke stukje land een andere bestemming te zoeken.
Al pratend met elkaar kwamen we tot de conclusie dat we echt op een heel mooi plekje in Nederland wonen, en het leek ons leuk om ook anderen hiervan mee te kunnen laten genieten.
Het ontzettend mooie Brabant met alle leuke, mooie en interessante plekjes.

Vanaf dat moment is alles in een stroomversnelling gekomen, april 2019, keukentafel gesprek met de gemeente, zomer 2019, paarden verhuisd, september 2019 de fundering gestort, oktober 2019 de eerste skeletelementen geplaatst en april 2020 de eerste gasten ontvangen.

En het heeft daadwerkelijk gebracht wat wij ervan hoopten, wij vinden het leuk en de gasten genieten van alle rust en ruimte die hun wordt geboden!