We vinden het erg leuk als u uw ervaringen met ons wilt delen. Natuurlijk hopen we dat u het naar uw zin heeft gehad en dat u met een positief gevoel naar huis bent gegaan, maar ook als u verbeterpunten heeft, dan horen we dat graag!

15 Reacties

 1. We hebben een heel fijn weekend gehad in jullie prachtige vakantiehuis.

  We werden hartelijk ontvangen, mèt een verrassing voor een ontspannen momentje samen. Wat later aankomen in de avond was geen bezwaar.

  We voelden ons bij binnenkomst gelijk thuis in het gezellige, ruime huis. De volgende ochtend gingen de kinderen lekker zelf de tuin in, terwijl wij genoten van een goede koffie.

  Leuk dat jullie ons ook op weg hielpen om de omgeving te verkennen, we hebben een hele fijne dag gehad in Den Bosch.

  Alles was verder voor handen. De aandacht waarmee jullie het huis hebben ingericht was voelbaar in alle details.

  Bedankt, we komen graag weer!

 2. Fantastisch gezellig en mooi huisje met alle aanwezige faciliteiten om er met het gezin te verblijven. Ideaal te combineren met een bezoek aan de Efteling of de Beekse Bergen! Een aanrader ook in de winter!

 3. We hebben 4 heerlijke dagen gehad in ‘t nieuwe Nest deze herfstvakantie! Een erg fijn huisje op een mooie plek. Erg comfortabel, schoon, goed verzorgd en een zeer hartelijk ontvangst! De kinderen hebben ook genoten van de grote tuin en het speeltoestel. Zeker een aanrader!!

 4. Dear Gila and Marc,
  Thank you for making us feel so welcome in your holiday house. Everything was perfect, the house is lovely, clean and comfortable. The garden is amazing. The kids loved the chickens. It’s in the perfect location to visit Efteling and to go for nice long walks. We had a fantastic time.
  We will see you again I’m sure.
  Regards
  Elena

 5. Afgelopen September 2 nachten bij jullie mogen verblijven met ons kleine meisje. Wat heeft zij zich vermaakt in de mooie ruime tuin, was ze gek op de olifanten poef in de slaapkamer en genoot ze van de efteling waar we een dagje heengingen op de fiets die we hadden meegenomen. Die konden we in het schuurtje zetten. Echt aan alles is gedacht ook aan de lekkere koude verwelkoming met ook iets lekkers koud voor de kleine meid. Het was echt op en top genieten, jullie dachten met ons mee en stelden jullie flexibel op. Wij komen vast nog eens terug. En nogmaals jammer dat onze oudste dochter niet mee kon, mochten jullie ooit nog eens overwegen om jullie huisje verder aan te passen dan denken we graag met jullie mee. Want wat zou het een fantastische plek zijn om met ons hele gezinnetje bij jullie vakantie te kunnen vieren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *